mandag 5. april 2010

Herlige dager i sola!

Nydelig vær de siste to dagene. Litt lettere oveskyet idag, men varmt. Dagen igår tilbringte vi ved bassenget her.






Gutta stor-koste seg! Flere andre norske barn der, så gutta har fått flere kompiser :) Temperaturen i vannet ligger rundt 20*. Jeg hadde et litt ufrivillig bad den første dagen. Vetle stupte uti, så ut som han syntes var veldig kaldt, så jeg tenkte å dra han raskt opp... Kort fortalt mistet jeg hele balansen og falt uti med klær :) Stor stas for gutta :) Vannet var det jeg vil kalle Friskt, men ok. I går var det så varmt at det var deilig med en dukkert.









Det er forsåvidt "kaldt" på morgningen, men herlig på dagen og ettermiddagen. På kveldene går vi i shorts/knebukse og genser og tynn jakke.




Idag har vi gått til La Mata stranda, fin tur til en nydelig strand. Vi tok bussen hjem, kjempe supert med buss her nede, stopper rett utenfor leiigheten :) Vi har ikke kjørt buss mye her nede før. Kun i fjor sommer da vi tok bussen til Elche. Ikveld har vi vært nede i sentrum, tok bussen ned :) spiste og så på TIVOLI!!! :)
Som vanlig er det stor stas for gutta :)




Imorgen skal vi opp til skolen. Møte Anne Grete i Qusada, det blir veldig spennende. Snart kvelden her nå :) -Posted using BlogPress from my iPhone <3