torsdag 8. april 2010

Basseng Kos

Idag har det vært knall vær!!! Helt fantastisk!! :) Sitter ute i t-shorte og shorts på verandaen nå kl 21.30, og det er behagelig :) Det har nemlig vært litt små kjølig tidligere, og en tynn genser har blitt tatt på. Nå er vi så og si pakket og klare for avreise imorgen tidlig. Ingen av oss vil hjem.. He he... Men det må vi jo :) Idag har vi kun vært en liten tur på butikken og så levert bilen som vi leide. Ellers har vi kost oss ved bassenget i strålende SOL :)




Varmere i vannet også. Gutta var så og si mere under vann enn over :)


Trym stor koste seg!! :) Herlig!!




Vetle styrte på :) Flere norske barn her idag også, så det var flere å leke med. Idag var det pizza på menyen, som vi spiste på den herlige tak terrassen som er her... :)




Utsikten fra taket :) Helt fantastisk :)




Andreas nyter varmen og solen :) Vi har hatt en fantastisk uke her. Bare så synd at tida går så altfor fort... Vi sitter igjen med mange fine inntrykk av både skolen, lærerene og foreldrene og byen Quesada. Sondre er kjempe positiv til skolen, vi også :) Var nok lurt med en slik tur og deilig med SOL igjen :) ( men det merkes at man har vært i solen... :) hi hi... )












Location:La Mata, Spain