tirsdag 21. september 2010

Bursdagsfeiring

Søndag feiret vi bursdagen til Sondre og Jesper i Pinjeskogen. En skog/park rett i nærheten av oss. Der er det turstier, benker, grillplasser og stor plass til å bevege seg. Spanjolene bruker denne skogen mye. På søndag var mange av bordene opptatt av spanjoler som hadde piknik. Spanjolene har da med seg både, duk, blomster og selvfølgelig Sangria på tur :) Og hele familien er med på tur, alt ifra bestemor til barnebarn, kjempe sosialt og koselig :)

Bursdagen gikk kjempe fint med 21 barn.
Vi bestilte pizza fra sentrum og kake fra norske bakeren i Torrevieja, så vi ble alle mer enn mette.
Det hele ble avsluttet med skattejakt, Kaptein Blåfot hadde tatt en lyntur innom Spania på sin ferd og gjemt en skatt, som var godt gjemt. Vi måtte også passe oss for skorpioner og øgler i skogen, så det var en spennende skattejakt. ( Hver torsdag har barna ute skole her og da er det strengt forbudt å løfte på steiner, der kan det nemlig være farlige skorpioner... )

Hver av barna fikk hver sin skatte-pose, med bla vannpistol, så det ble en våt avslutning på festen. Bare deilig i varmen :)

Veldig varmt med 31*. Vi var litt spente på været siden det var meldt litt regn på søndag, men det var langt ifra grunn til bekymring :)

Her sitter bursdags gutta, Sondre og Jesper.



Vi fant et langt langbord i skyggen av et stort honningtre. Perfekt å sitte der. I bakgrunn kan en skimte en nydelig paviljong.

Andreas og Helene serverer pizza og brus.





Bursdags kaka :) Gutta hadde hver sin, en til Sondre og en til Jesper. Helt like bortsett fra navnet. Kjøpt hos norske bakeren :) Endelig en kake uten nøtter! :) Nydelig kake!





Vetle koser seg med kake... "Hvorfor bruke gaffel når jeg kan bruke hendene mine..."






Gaveåpning.... :) Sondre fikk masse fint og mange euro, veldig fornøyd :) Godt med litt hjelp av lillebror.

Fornøyde gutter etter endt bursdag :)


Vi hadde alle en fin ettermiddag i Pinjeskogen. Godt tips fra Anne Grete å ha bursdagen i her! :)