søndag 5. desember 2010

2 søndag i advent og pepperkake hus :)

I dag har gutta vært på karate trening. Før det har huset blitt shina opp :) Litt jule pynt er satt frem også. Vi pleier jo ikke å sette frem noe pynt før 23 desember, kanskje 22 hvis jeg jobber. Men siden det blir en litt annen jul i år og jule følsen ennå ikke har kommet, syntes vi det alle er greit å pynte litt :)

Da vi kom hjem etter karate'n startet vi med pepper kake huset :) GuttaBoys var ivrige pepperkake hus byggere :) og koste seg masse :)

Vi hadde i utgangspunktet tre hus som bestemor hadde med seg i november, men de hadde fått litt hard medfart under fly turen, så vi var heldige som fikk satt sammen et hus :) Gutta storkoste seg, alle tre :) Det at det ble en del smaking underveis hører jo med ;)



Ferdige Pepperkake huset :)



Vi spiste middag ute på en amerikansk resturant i Rojales. God mat og ikke minst god musikk :)De spilte også der Bruce Springsteen :) Bruce er som nevnt tidligere også stor her i Spania :)
Mannen som jobbet der hadde aldri vært på en konsert med Bruce, det var den store drømmen hans. Så det ble en del snakk om Bruce :)
Da vi kom hjem rakk vi akkurat Newton og Pakten på nrkSuper og ikke minst, tenning av det andre advents lyset. Denne gangen var det Sondre sin tur...


En fin søndag :)
Den store julekula bak lysene kjøpte vi inn i dag i en jule butikk. Den spiller jule musikk og nissen kjører rundt og rundt mens snøen virvler rundt :) Så koselig :)
Nå er det natta og en ny uke står for tur, på tirsdag kommer Besta og Besten, det gleder vi oss masse til :) :)
Hasta Luego :)





En herlig lørdag i desember.

Lørdag var det fantastisk nydelig vær her i Spania. Vi kosre oss hjemme med trampoline hopping og fotball. Så tok vi turen til Sjømannskirka for å spise grøt :) Gerøten smakte nydelig som alltid. Trym var fornøyd :)


Etter grøten var det tid for litt lek på lekeplassen :)






Så gikk turen inn til Torrevieja og Europa parken. Vi har vært så mange ganger i Torrevieja i løpet av årene, men aldri inne i denne parken. Så nå var det jammen på tide :)



På vei inn i Europa parken.
Nydelig...

Gutta syntes det var stas med endene :)


Høne mor på tur med kyllingene sine :)


En stor drage i parken som var stor stas for gutta :) Kjempe morro og skli ned halen på den :)








Nydelig i sola :)





Dragen...


Vi tok også en liten tur innom strand promenaden før vi reiste tilbake til Quesada. Alltid fint der nede :)

GuttaBoys :)









Deilig temperatur i desember :)

Vi kom hjem til barne tv tid og Måne toppen, krem Nasjonal, og det som er det beste på tv nå i desember, nemelig Pakten på nrksuper :) En spennende advent serie :)

Knall fin lørdag:) Kost oss hele gjengen :)

Julekalender

Årets julekalender :) En spansk versjon med sjokolade og en "vanlig" en med nisser på :)






Trøtte om morgenen, men kalenderen må opp :) Koselig med desember :)