torsdag 24. juni 2010

Brå tur ned til Spania :)


Gått i ett her så jeg har ikke fått oppdatert siden i det siste. Det er meste er i orden, men fremdeles ting som skal ordnes :)
Vi brå reiste ned til Spania 7 juni og var ei uke. Deilig å komme ned igjen. Været var nydelig! Sol og varmt og godt. Dagene ble tilbragt ved bassenget med sine 30*


... Og på stranda.





Andreas var rundt omkring på kontorer og fikk fikset Spansk personnummer. En prosess som tar litt tid, ting tar generelt tid i Spania :) Dette nummeret må en ha for å kjøpe bil der nede bla, eller telefon og Internett.
Therese og familien reiste ned i slutten av mai. Vi har alltid snakket om hvor gøy det hadde vært å reist sammen til Spania en gang. Så det var gøy å møtes der nede :) Selv om Therese ikke helt trodde på at vi var i Spanua... :) Så det var gøy når vi plutselig sto utenfor i Calle Marcelina :) :) Tida gikk fort, ei uke er ingenting, men vi fikk ordnet det vi skulle på disse dagene. Kost oss masse.


Vi var på marked på La Mata, spiste med Therese og familien på La Mata, og en dag på stranda på La Mata.











Vi spiste som nevnt med Therese & co på Los Argentinos på La Mata. Nydelig mat. Etterpå koste vi oss på stranda, deilig tempratur.








Resten sv turen koste vi oss ved bassenget og var og så på huset vi skal bo i. Så litt nærmere på Ciudad Qusada og Rojales. Utsikt opp mot toppen der huset ligger :)


Varmt og godt :)


Hadde som vanlig en knall tur!! Gleder oss til å flytte nedover :) - Posted using BlogPress from my iPhone