onsdag 29. september 2010

Onsdag

Idag, onsdag har Sondre hatt fri på skolen. Knall vær idag også så vi pakket sekken og reiste på stranda. Der koste vi oss i hele dag, badet og lekte masse. Var en sliten gjeng som kom hjem og stupte i dusjen, en rask middag før gutta og jeg reiste til Sjømannskirken og Åpen kirke.

Veldig koslig i kirka sammen med mange herlige mennesker :) Der fikk vi kjøpt både pølser og vaffler.

Sang og lek ble det også :)

En sliten gutte gjeng som stupte i seng til kvelds. Imorgen er det ute skole for Sondre i Pinjeskogen igjen og gutta og jeg skal møte andre mammaer og barn :)

Snakket med mamma ikveld, alltid koslig. Føles ikke som vi er så langt unna når vi har snakket med dere der hjemme :) Mamma og Trond kommer i november, det gleder vi oss masse til :)

28* ute nå kl 22.45 :) Livet er godt i Spania :) Får ta kvelden her nå, men først et par sider i boka mi "Sagaen om Sunniva", dessverre kommet over en ny serie her nede... :) He he... Får se om jeg får blandet inn et par spanske gloser også ;)

Buena Noches! Hasta Luego!

Tirsdag og Spanskkurs

Tirsdag var vi på markedet i Benijofar og handlet deilig "marked's" kylling igjen. Så reiste vi til Rikke og Marco og spiste. Barna lekte, spilte fotball og badet. Vi alle kosre oss masse :)

Her spiller gutta fotball, og Vetle prøver seg på skateboard :)


Nydelige Rebecca :) Hun er også 5 år som Trym.





Nydelig i sola, deilig med en dukkert.



Rikke på vei med litt kaldt og drikke til oss :)


Vetle går runden rundt bassenget, mens han engstelig titter etter de to hundene i huset... :)

Andreas slapper godt av inne, borte fra varmen før middagen.

Etter maten reiste vi hjem, siden jeg skulle på spansk kurs kl 18 :)
Spansk kurset var veldig fint, og veldig gøy :) Blir masse å pugge og litt lekser, men det må til for å lære et nytt språk :) En kjempe fin gjeng er vi på kurset også, og en flink og morsom lærer, Kai :) Dette tror jeg blir gøy :)
En flott tirsdag :)