torsdag 16. juni 2011

SISTE SKOLEDAG PÅ DNSR

Idag 16 juni 2011 var det den siste skole dagen for Sondre her på DNSR.
Vi er nesten sjokkerte hvor fort dette skole året har gått... Vi alle syntes ikke det er lenge siden vi kom hit i august. Vi har hatt et fantastisk år her nede, det er med vemod vi snart setter kursen mot Norge... Men vi har mye spennende for oss hjemme også :) Ikke minst å flytte inn i vårt nye hus og skole start for Trym :)
Og hvem vet, kanskje er vi tilbake i Quesada igjen... :)

Her er Sondre klar for sin siste skole dag :) Vetle sniker seg med på bilde :)





En spennende dag står for tur som avsluttes med stor avslutning på skolen på kvelden :)





Trond og Moder'n har vært her er ei uke nå og idag setter de kursen mot Norge... Her kose de seg med kortspill med Trym :) Trym trikser og kan flere triks med kort noe han syntes er veldig gøy :)





Idag har det vært nesten oppe i 40* i skyggen, fryktelig varmt!!! Fristet lite og vende tilbake til regnfulle Norge... Her er de klare for avreise til flyplassen :)




Trym var med å kjørte til flyplassen, mens Vetle og jeg stupte i bassenget. Vi holdt ut i ca 15 minutter før vi gikk inn under vifta og så på film, alt for varmt!!!!


Resten av ettermiddagen vekslet vi på å bade å være inne, før vi reiste på avslutning på skolen kl 18.30 :)


*******************************************************************








BURSDAGS FEIRING & MÅNEFORMØRKELSE.

Siste to ukene her i Spania har bare flydd avgårde...Tida går så altfor fort. Først en herlig uke med Ragnhild & co, hvor vi koste oss masse på stranda, på marked og basseng kos :) Samme dag som Ragnhild reiste kom Moder'n og Trond ned.

Tempraturen har steget med over 10 grader på to dager. Fra å være ca 28* i skyggen til langt over 30*, og enkelte dager nærmere 40* i skyggen. Sommeren har virkelig kommet for fullt til Quesada nå. Faktisk vært så varmt enkelte dager at vi har søkt oss til skyggen, eneste stedet som er levelig er på stranda, med godt over 30* i havet. I bassenget nå er det 31,2*.

Siste kvelden til Moder'n og Trond feiret vi 60 år's dagen hennes med god mat på Goyos. Andreas og jeg var med "tennis-gjengen" og spiste der på lørdag, kjempe koselig og maten var nydelig :) Så derfor tok vi turen tilbake :)

Her sitter vi og nyter et bedre måltid :) Nydelig mat, og behagelig temperatur, kun 30*....





Moder'n og Andreas :)





Bestemor med gutta :)

















Mens vi spiste forsøkte vo og de andre gjestene på Goyos og speide etter månen, la luna. Denne kvelden skulle vi få oppleve en nydelig måneformørkelse :) Dette elsker både gutta og jeg så vi fulgte spent med..., men vi fant ingen måne, månen var rett og slett borte.... Måneformørkelsen hadde rett og slett begynt!!! Og vi hadde gått glipp av begynnelsen....KRISE!!!!




Men plutselig oppdaget vi månen :) Litt er bedre enn ingenting :) :) Virkelig flott å se på :) Flott å se det gjennom linsa på kameraet vårt :)































Alltid flott å se på :)




En kjempe koselig dag og kveld, bare så synd at tiden skjer så altfor fort...




Snart på tide og tenke på hjemreise tilbake til Norge og vårt nye hus :) :)




****************************************************************************