torsdag 16. september 2010

Gutta på KARATE

Ikveld har Sondre og Trym startet på Karate. De prøvde seg først en time for å se om dette kunne være noe for de, og nå er de helt freslst!!

Engelsk og spansk talende instruktør, veldig hyggelig dame. Noe helt annet enn den veldige intense fotballen her nede. Sondre har ikke avskrevet fotballen ennå, men det blir nok altfor mye med tre treninger + kamp på lørdager.
Det er så mye annet som skjer her nede som er verdt å få med seg.

Veldig fint at Sondre og Trym får trene samtidig. Er også karate på søndager i Torrevija, det er mere drop in, og der kan også Vetle være med :)

Idag har det vært overskyet her, deilig med overskyet vær faktisk :) Tordnet så huset ristet da vi var på Karate trening. Nå lyser månen for fult ute og det er 25* ute.

Imorgen er det lekegruppe i Sjømannskirka, så nå er de kvelden her.

Hasta Luego :)

Stranda og åpen skole.

Onsdager har Sondre fri, så da tok vi det med ro på morgenen og spiste en sen frokost. Andreas hadde noen små ting å ordne inne i Torrevija, så da tok gutta og jeg oss en tur på stranda.
Før vi reiste snakket vi med både Moder'n, Rune og Snorre på telefonen :)

Koselig å snakke med de igjen :)

Knall vær så det var nydelig på stranda og vannet var herlig :)

Hver onsdag er det åpen skole fra kl 18.00-20.00, her er det ball aktiviteter, sang, lek og håndarbeid. Også bibliotek så vi voksne får litt lesestoff.
Koselig foreldre også :) Rikke og meg :)
På åpen skole selges det også VAFLER!!! :) Vetle ventet og ventet, sto først i kø med euron sin, kunne ikke vaffel fort nok...


Vafler og eple juice er godt.







Sondre og en kompis :) Koste seg på åpen skole.

4 Hjulingen kom i hus på tirsdag... :) Trym satt på ned til skolen og hjem igjen var det Sondre sin tur :)