fredag 24. september 2010

Torsdag

Torsdag var det igjen uteskole for Sondre i Pinjeskogen. Lett overskyet vær og regn i lufta, men Sondre var klar for uteskole :)

På vei ut porten møtte dette søte pinnedyret meg... Uff så ekkel ;)



Sondre satt på med ATV'n til Pinjeskogen, mens vi andre kjørte bilen og plukket opp en kompis til Sondre på veien. Alltid stor stas å sitte på med ATV'n :)
Kom litt regndrypp i løpet av dagen, men så lite at vi var ute hele dagen og Sondre hadde som vanlig en fin dag i skogen. Sondre hadde med ei venninne fra klassen med hjem, noe som var stor stas for de minste gutta også. Selv om det var lett overskyet tilbrakte de store deler av besøket i bassenget.
Begynner å bli kaldt i bassenget nå med sine 26* ... Det er da langt ifra kaldt vet jeg mange av dere tenker :) Men overgangen fra 32* til 26* i vann, er faktisk enorm!! men når det skal sies så har jeg badet, og det var overaskende frisk, men detgår fint å bade i.
Litt lek på verandaen hører med.


Så bar det rett på karate trening for Sondre og Trym, de hadde det supert med spark og hyl :)
Andreas og Vetle besøkte Freddy og Line. Da vi var hjemme og fikk langt barna i seng hørtes et enormt rabalder utenfor. Andreas og jeg ser på hverandre og sier i kor : L gota frita!!! Og stormer til døren.
Det styrt regnet ned!! Virkelig regnvær. Det er ventet et enormt regnvær i september, en over gang mellom sommer og høst, så vi lurte på om det var den som hadde kommet.
Jeg kom plutselig på at jeg har en del klær ute så Andreas styrter ut et par sekunder...


Kliss våt... he he.... men han fikk reddet det som var ute, snille mannen min :)





Været ga seg raskt, og neste dag var det igjen knallvær! Strålende sol og blå himmel.
Bilen viste 34* kl 17, og litt iver 17 gikk det ned tik 32*, 28* ute nå kl 23.30, så det er fortsatt deilig temperatur ute :)