lørdag 18. september 2010

Lørdag

Idag har vi vært inne i Torrevieja for å hente burdagskake til bursdagsfeiringen til Sondre imorgen, søndag. Da stakk vi innom en nosk lege på det skandinaviske senteret.
Sondre har slitt fælt med pusten her nede. Astma gutta har kuttet ned på alt av medisiner, mens den "friske" gutten er plaget... Så vi fikk time til han på mandag. Det blir fint å få skjekket han.

Så gikk turen hjem til Quesada. Hjemom en tur med kaker og spiste litt lunch før vi tok turen ned til sentrum. Der Sondre klippet seg og vi kjøpte litt bursdags ting til imorgen og en nydelig Harems bukse :) ( Den er lækker Elin ;) ) til meg :)

Fortsatt godt og varmt her nede, selv om vi merker stor forskjell fra august til nå i midten av september. Ligger rundt 29* - 30* på det varmeste på dagen. Som en veldig god norsk sommer :)

Etter vår lille by tur, var vi varme og det var deilig å hoppe ut i bassenget... selv om det føltes veldig kaldt ut i begynnelsen. 27* i bassenget og det føles kaldt... :)

Trym koser seg i sola...






Ny klippet Sondre med tøffe striper i håret...







Vi var bedt til Rikke og Marco ikveld, Rikke fyller 30 år imoorgen, men siden Sondre ikke var i form holdt vi oss hjemme.
Vi kste oss med norske kjøttkaker, blomkål og kjøttkaker, og Skal vi danse på tv'n. Nå er det kvelden, full fart imorgen med bursdags feiring i Pinjeskogen, feiring av Jesper og Sondre som begge fylte 7 år i slutten av august og begynnelsen av september.

Kompis med hjem...

Hver torsdag er det ute skole på skolen, og da går turen til Pinjeskolen.
Her en liten kompis Sondre hadde med hjem. Slapp den ut etter karate trening på kvelden, da han ikke fant mat til den.. :)