lørdag 20. november 2010

Storhandel med, Line, Freddy og Christoffer.

Nydelig sol oppgang en tidlig lørdag morgen. Sondre og Trym sov lenge denne morgenen, mens minstemann Vet våknet og var klar for dagen 06.25. Så da var det bare å "hoppe" opp.

Ut av kjøkkenvinduet oppdaget jeg denne nydelige sol oppgangen...


Måtte bare ut å forsøke å fange det på kameraet.


Så reiste vi på tur i halv ellve tiden, første stopp var sko fabrikken i Elche. Et fantastisk sted!!! :) Alle fikk seg både ett og to par sko og var strålende fornøyde :)
Sko over alt, opp en trapp og ned en trapp :)
Vi kunne også se ned på fabrikken der de satt og lagde sko. Spanjolene er flinke på slo.
På vei ut oppdaget vi dette skiltete...


Er det virkelig Europas største sko fabrikk?? :)


Etter fabrikken stoppet vi på MediaMarkt, der jeg igjen prøvde å kjøpe den nye plata til Bruce, "The Promise", men får pent beskjed om å komme tilbake på mandag!!!!!
Fryktelig irriterende, siden hele boksen garantert ligger på bakrommet..., men takket være Itunes blir "The Promise" hørt masse på, men cd og boks må inn i samlinga så på mandag er jeg tilbake ;)
MediaMarkt er en stor stor elektrobutikk, ( ala elkjøp, expert, men mye større) så gutta koste seg med masse data spill, mens Trym gikk og tittet på pc'r, hans ønske til jul...kremt... :)
Så gikk turen innom Toys'r'us og Carrefur der Christoffer endelig fikk seg det han ønsket :) Iphone 4 :) så reiste vi bort på et enormt kjøpesenter i nærheten.
Der vi gikk rett bort til Mc Donald's, en sulten gjeng!! :)
Masse folk på en lørdag, men vi fikk et bord :) Koste oss med god Mc'r mat :)


Vi tuslet inne på senteret litt og fikk igjen shoopet litt før vi satte kursen hjemover.
Det var strålende vær da vi reise, men sakte men sikkert ble det litt overskyet og det kom et par regndrypp også. På vei hjem klarnet det opp igjen :) Nydelig temperatur.



På vei hjem oppdaget vi enda en sko butikk som vi "løp" igjennom. Fant ikkestort der, men var greit med en titt.


Vi rakk akkurat hjem til Barne-TV og Krem Nasjonal :) Gutta koste seg med lørdags godt og tv. Så var det det klart for Skal vi danse.
En knall fin lørdag er slutt. Koste oss masse med Line, Freddy og Christoffer, som alltid :)
Gleder oss til neste tur ;)