fredag 3. september 2010

Da har vi vært her i omtrent 4 uker og har endelig lander..litt.. :)

Ja nå har vi vært her i snart 4 uker. Vi ble lovet internett for tre uker siden, men etter mye frem og tilbake kom nett og hus tlf på plass for to dagersiden. Vi har lånt litt av nabons nett, men kan ikke sammenligne med dette :)

Turen ned hit for fire uker siden gikk fint. Vi kom frem til flyet med ALL bagasjen og ut igjen :) Vi hadde med oss 6 kofferter og 4 bagger :) + en god del håndbaggasje...

Oddmund og Inga kjørte oss til Gardermoen, veldig snilt av de å stå opp på natta :)

Her er guttaBoys på Gardermoen kl 04, klare for avreise :) Litt av en utfordring å stable all baggasjen... Overvekt på samtlige kofferter, men det gikk så fint. "Skal dere flytte" var kommentaren fra "baggasje mannen".


Flyturen gikk fint ,og vi var fremme på 3 timer og 5 min.

Vi kom ned hit 2 uker før skolen startet, det var veldig fint. Godt å komme i orden med det meste før skolen startet.

Vi var innom å så på huset i juni igjen så vi viste hvordan huset er, men alltid spernnende med nytt sted å bo :) Her er huset vårt.


Så de første uka gikk med på å finne en bil, vi endte opp med en helt grei Passat. Så ordnet vi med bosted bevis, Padron, som det heter. Man må ha en rekke nummer og papirer her nede for å få kjøpt bil, internett osv. Veldig kjekt at Andereas fikk ordnet NI nummer i juni.
Varmt og godt med grader opp i 38-39.