fredag 19. november 2010

Hjemreise for Moder'n og Trond

Så kom dagen for avreise... Ei uke går så altfor fort...
Flyet gikk ikke hjem før på ettermiddagen så timene før avreise ble tilbragt i solen :) og ikke minst varmen... Hører rykter om at det er -9 hjemme...brrr....
Deilig i sola :)



Her har vi annkommet flyplassen.. Utrolig trist når familie og venner reiser... men men sånn er det :). Kjempe koselig med besøk :) Knall heldig med været med SOL og varmt hver dag :)



Alle syntes det var trist at Bestemor og Trond reiste, men spesielt Trym syntes det var veldig trist... Så det var godt med en ekstra kos :)

Da var de så og si ferdig innskjekket og siste kos og klem ble gitt, tårene var igjen langt fremme, og så lett rørt jeg er så falt det flere tårer ved avskjed :)
Alt blir så mye sterkere her, både besøk blir så stort og avskjed så trist, men det går heldigvis bra :)

Vi har alle hatt ei knall uke :) Vi syntes alle det var altfor lenge siden sist, 3 månder er lang tid. Håper å se de før 3 månder har gått igjen nå ;) kremt...kremt...
Takk for hyggelig besøk :)
Nå gleder vi oss masse til neste besøk, nemelig Besta og Besten som kommer 7 desember :) Snart håndball EM og ny Springsteen plate, med CD og DVD'r :) Snart Jul også :) Mye å glede seg over fremover :)
Hasta Luego :)